top of page
Blue Cave.jpg

Modra Špilja i najbolje od otoka Visa i Hvara

Trajanje: 10 sati / cjelodnevni izlet
Vrijeme polaska: 08:00 h
Vrijeme povratka: 18:00 h
Mjesto susreta: Promare Boat Charter info pult u makarskoj luci;
Marineta 12, 21300 Makarska
Cijena karte:
Odrasli: 150 €
Djeca (4-10 god): 130 €
 1. Modra špilja, otok Biševo Naša prva destinacija je Modra špilja na otoku Biševu, poznata po svom čarobnom plavom svjetlu. Ući ćemo malim čamcem u špilju i diviti se svjetlucavim plavim bojama koje se odražavaju na vodenoj površini.
  (1-2 sata)

   

 2. Komiža, Vis Posjetit ćemo Komižu, šarmantno ribarsko mjesto na otoku Visu. Imat ćete slobodno vrijeme za kavu i istraživanje uskih uličica, tradicionalnih kuća i šetališta uz more.
  (40 minuta)

   

 3. Stiniva, Vis Nakon Komiže, kratko ćemo se zaustaviti u uvali Stiniva, skrovitoj uvali okruženoj visokim liticama. Možete uskočiti u kristalno čisto more i zaplivati u ovom mirnom i netaknutom okruženju.
  (20 minuta)

   

 4. Grad Hvar Zatim ćemo se uputiti prema gradu Hvaru, jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. U Hvaru ćemo imati pauzu za ručak, gdje možete kušati neke od lokalnih delicija i uživati u užurbanoj atmosferi grada.
  (2 sata)

   

 5. Paklinski otoci Nakon ručka vodimo vas na Paklinske otoke, skupinu otoka u blizini otoka Hvara. Zaustavit ćemo se u jednoj od prekrasnih uvala gdje možete plivati, roniti ili se jednostavno opustiti na brodu.
  (20 minuta)

bottom of page