top of page
Blue Cave.jpg

Modra Špilja i najbolje od otoka Visa i Hvara

Trajanje: 10-11 sati / cjelodnevni izlet

Vrijeme polaska: 08:00

Vrijeme povratka: 18:30
Mjesto susreta: Luka Makarska; Marineta 12, 21300 Makarska

 • Modra špilja, otok Biševo Naša prva destinacija je Modra špilja na otoku Biševu, poznata po svom čarobnom plavom svjetlu. Ući ćemo malim čamcem u špilju i diviti se svjetlucavim plavim bojama koje se odražavaju na vodenoj površini.
  (1-2 sata)

   

 • Komiža, Vis Posjetit ćemo Komižu, šarmantno ribarsko mjesto na otoku Visu. Imat ćete slobodno vrijeme za kavu i istraživanje uskih uličica, tradicionalnih kuća i šetališta uz more.
  (1 sat)

   

 • Stiniva, Vis Nakon Komiže, kratko ćemo se zaustaviti u uvali Stiniva, skrovitoj uvali okruženoj visokim liticama. Možete uskočiti u kristalno čisto more i zaplivati u ovom mirnom i netaknutom okruženju.
  (20 minuta)
   

 • Grad Hvar Zatim ćemo se uputiti prema gradu Hvaru, jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. U Hvaru ćemo imati pauzu za ručak, gdje možete kušati neke od lokalnih delicija i uživati u užurbanoj atmosferi grada.
  (2 sata)

   

 • Paklinski otoci Nakon ručka vodimo vas na Paklinske otoke, skupinu otoka u blizini otoka Hvara. Zaustavit ćemo se u jednoj od prekrasnih uvala gdje možete plivati, roniti ili se jednostavno opustiti na brodu.
  (20 minuta)

 

Cijena izleta:

150€ odrasli

130€ djeca (do 10 godina starosti)

bottom of page